7.0
BedrijfsnaamDrone Demo's
Land
Websitehttps://dronedemos.nl
CategorieWorkshops
Racing
Beoordeling7.0

DroneRacers.nl

DroneDemos.nl is een initiatief van DroneRacers.nl, hét online platform voor en door droneracers. Op de website van DroneRacers vind je het laatste nieuws, video's en reviews over alles wat te maken heeft met deze nieuwe sport.

DroneDemos.nl

Tot op heden heeft DroneRacers.nl al een indrukwekkend aantal demonstraties en workshops verzorgd. Zo was de DroneRacers Demo één van de trekpleisters van het First Look Festival en leverde hetzelfde team een belangrijke bijdrage aan de eerste editie van het Enschede Drone Festival. Ook was de droneracers demo de aandachtstrekker tijdens de kick-off van de drone-opleiding van ROC Twente.

Piloten

Piloten die geïnteresseerd zijn in het helpen bij DroneDemos.nl door 't hele land kunnen zich aanmelden via de website.

Drones

DRONES.nl biedt een handig overzicht met drone gerelateerde bedrijven. Bedrijven in uiteenlopende categorieën zoals Droneshops, Luchtfotografie en Inspectie vind je terug in de drones bedrijvengids.

Ontbreekt jouw bedrijf in het overzicht? Voeg je bedrijf of vacature eenvoudig toe aan het bedrijvenoverzicht.

Bekijk alle bedrijven, nieuws en video’s op de interactieve kaart. Via de kaartweergave zie je alle informatie gepresenteerd op locatie.

Bekend met alle bedrijven uit onze bedrijvengids? Zoek je ultieme drone via onze handige dronevergelijker, bekijk nieuws en video’s en praat mee in het forum.

Top drones

Sitemap

[message]

Close