9.2
MerkDJI
TypeQuadcopter
Vliegtijd31 Minuten
CameraJa
GimbalJa meer specs
Beoordeling9.2(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor DJI Mavic 2 Zoom

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
Droneshop8.0 € 1.249,00 € 0.00 € 1249.00Kopen
Cameranu.nl7.0 € 1.249,00 € 0.00 € 1249.00Kopen
DJI7.0 € 1.499,00 € 0.00 € 1499.00Kopen
DroneKopenOnline.nl7.0 € 1.129,00 € 0.00 € 1129.00Kopen

Informatie over DJI Mavic 2 Zoom

De DJI Mavic 2 Zoom is de tweede generatie van de Mavic serie drones en is tegelijk uitgekomen met de DJI Mavic 2 Pro drone. Beide drones hebben een vernieuwde camera en obstakelontwijkingssensoren aan alle zijden van de drone.

DJI Mavic 2 Zoom

De DJI Mavic 2 Zoom is een ready to fly drone voor de echte luchtfotografen. De drone is dankzij zijn opvouwbare armen zeer compact en makkelijk mee te nemen. Het grote bereik, de lange vliegtijd, de veiligheidssensoren en de vele automatische vliegfuncties maakt deze drone een van de beste consumentendrones op de markt.

Afmetingen en gewicht

De DJI Mavic 2 Zoom weegt 905 gram en is daarmee iets zwaarder dan de DJI Mavic Pro drone, die 743 gram weegt. Opgevouwen is de Mavic 2 Zoom 214 mm lang en 91 mm breed, dit is ook een fractie groter dan de DJI Mavic Pro die opgevouwen 198 x 83 mm groot is. Uitgevouwen heeft de DJI Mavic 2 Zoom een diagonale afmeting van 354 mm wat 19 mm groter is dan de DJI Mavic Pro (335 mm diagonaal).

Camera

De DJI Mavic 2 Zoom camera is voorzien van een 24-48 mm optische zoom camera. Deze camera maakt foto's van 12 megapixel en kan tot vier keer zoomen bij het filmen in FullHD zonder kwaliteitsverlies. Dankzij deze zoomfunctie maak je nog eenvoudiger mooie shots van dichtbij zonder daadwerkelijk dichtbij het object te vliegen.

Dolly Zoom

Dolly Zoom is een nieuwe QuickShot functie van de DJI Mavic 2 Zoom. Met deze functie maak je eenvoudig een video met vette zoom effecten. Ook de snelheden van deze effecten zijn eenvoudig in te stellen via de DJI Go App.

Gimbal

Beide DJI Mavic 2 drones zijn voorzien van een geavanceerde 3-assige gimbal. Deze mechanische stabilisator zorgt ervoor dat je stabiele opnames maakt met de DJI Mavic 2 Zoom.

Hyperlapse

Een functie die werd geïntroduceerd met de Mavic 2 is de Hyperlapse opname. Met deze automatische functie maak je met een druk op de knop te gekke video's. Een hyperlapse is een timelaps waarbij ook de camera beweegt tijdens de opname. Bij gebruik van deze functie vliegt de DJI Mavic 2 heel langzaam. Van te voren is in te stellen of je wilt dat hij een vaste route vliegt, een rondje vliegt rond een object of dat je via WayPoints van A naar B vliegt.

HDR foto's

De DJI Mavic 2 ondersteunt ook het maken van HDR foto's. Hierbij worden kort achter elkaar meerdere foto's met verschillende belichtingen gemaakt. Deze beelden worden dan softwarematig over elkaar heen gelegd waardoor je nog meer details in je foto's te zien krijgt.

OcuSync 2.0

De DJI Mavic 2 maakt voor de overdracht van beeld gebruik van OcuSync 2.0. Dankzij deze technologie krijg je de beelden van de drone in FullHD 1080p te zien op je smartphone of tablet tot een afstand van maximaal 8 kilometer. In Europa wordt er veelal gebruik gemaakt van de CE frequentie en haal je een afstand van maximaal 5 kilometer. Om dit mogelijk te maken schakelt de verbinding automatisch tussen de 2.4 en 5.8 Ghz frequenties.

Ontworpen voor optimale prestaties

De DJI Mavic 2 is ontworpen voor maximale prestaties met een minimale geluidsproductie. Zo is het design nog aerodynamischer dan zijn voorganger en vliegt hij met een maximale snelheid van 72 kilometer per uur nog sneller. Ook de vliegtijd is verlengt naar 31 minuten.

Obstakelontwijking

De DJI Mavic 2 heeft obstakelontwijkingssensoren aan alle zijde van de drone. De drone scant dus razendsnel zijn omgeving en weet exact wanneer het mis dreigt te gaan. Hierdoor is de kans op een crash minimaal. Ook bij de return-to-home functie houdt de DJI Mavic 2 zijn omgeving nauwlettend in de gaten en zorgt ervoor dat hij zonder kleerscheuren terugvliegt naar het vertrekpunt.

ActiveTrack 2.0

De DJI Mavic 2 serie heeft een vernieuwde ActiveTrack 2.0 waarmee het volgen van objecten nog beter werkt. De camera herkent nog preciezer het object dat het volgt en kan zelfs voorspellen waar het object heen gaat. Zo verliest de drone je object niet uit het oog wanneer het kort achter een boom langs gaat. Ook kan er in open omgevingen gebruik worden gemaakt van de maximale vliegsnelheid tijdens het volgen waardoor je objecten met een snelheid tot 72 kilometer per uur kunt volgen.

Remote controller

De DJI Mavic 2 Zoom wordt standaard geleverd inclusief remote controller. Aan de onderzijde van de controller bevestig je eenvoudig je smartphone middels een USB kabel. Via de DJI Go 4 applicatie voor iOS en Android kijk je live mee met de camera van de drone in een FullHD 1080p resolutie. Dit allemaal tot een afstand van maximaal 5 kilometer via de CE frequentie.

Accu en vliegtijd

De DJI Mavic 2 wordt geleverd met een 3850 mAh 4S LiPo accu. De accu is makkelijk verwisselbaar en geef je een vliegtijd van maximaal 31 minuten.

Conclusie

De DJI Mavic 2 Zoom is een geweldige drone en de ideale reisaccessoire voor de reizende luchtfotograaf. Dankzij de hoogwaardige camera en handige vliegfuncties is het vliegen met deze drone een koud kunstje en kun je de volledige focus leggen op het maken van de perfecte opnames.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close