De binnenstad van Enschede is vandaag omgetoverd tot een spectaculaire droneracetrack. In samenwerking met de gemeente Enschede organiseert Droneracers.nl op donderdag 12 januari 2017 voor het eerst het Enschede Drone Festival.

Dronerace

Op donderdagmiddag vormt de binnenstad van Enschede het toneel voor een spannende dronerace. Op een speciaal afgezette racetrack vliegen piloten met hun supersnelle drones langs en door allerlei hindernissen. De dronerace demonstratie wordt mede mogelijk gemaakt door Droneracers.nl.

Ga vanmiddag naar Enschede Drone Festival

Infomarkt

Naast droneracing is er ook aandacht voor andere thema's binnen de wereld van drones. Op de speciaal ingerichte drone-infomarkt staan verschillende exposanten waar men een kijkje kan nemen of terecht kan voor informatie.

Programma

16.00 – 18.00 uur : Spectaculaire droneracing show van Droneracers.nl

16.00 – 20.30 uur : "De toekomst van drones in Twente", dronebeleving in de Grote Kerk op de Oude Markt

19.30 – 20.30 uur : Drone Disco met DJ Bassanova op de Oude Markt

Meer info: www.enschededronefestival.nl

1 Reacties

  1. Jeroen

    Damn gemist

Plaats een reactie