9.3
MerkDJI
TypeQuadcopter
Vliegtijd30 Minuten
CameraJa
GimbalJa meer specs
Beoordeling9.3(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor DJI Phantom 4 Pro+

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
Droneshop8.0 € 1.999,00 € 0.00 € 1999.00Kopen
MediaMarkt7.0 € 1.799,00 € 0.00 € 1799.00Kopen
Conrad7.0 € 1.999,00 € 0.00 € 1999.00Kopen
TopRC.nl7.0 € 1.999,00 € 0.00 € 1999.00Kopen
DroneKopenOnline.nl7.0 € 1.849,00 € 0.00 € 1849.00Kopen

Informatie over DJI Phantom 4 Pro+

De DJI Phantom 4 Pro+ drone is de meest veilige drone die er bestaat. De quadcopter is namelijk voorzien van ontwijksensoren waardoor hij objecten herkent en hier met een grote boog omheen vliegt. Ook is de drone voorzien van een hoogwaardige camera waarmee je 4K filmt met 60 beelden per seconden. De remote controller van de DJI Phantom 4 Pro+ is voorzien van een hoogwaardige monitor die twee keer zo helder is dan smartphones en tablets.

DJI Phantom 4 Pro+

De DJI Phantom 4 Pro+ is de tweede drone uit de Phantom 4 serie. De drone heeft ten opzichte van zijn voorganger een upgrade gekregen. Deze upgrade zit vooral in de camera kwaliteit, vliegvermogen en extra ontwijksensoren. De DJI Phantom 4 Pro+ wordt ready-to-fly geleverd en is eenvoudig te besturen dankzij een handvol technische hulpmiddelen.

In- en outdoor

De DJI Phantom 4 Pro+ is zowel binnen als buiten eenvoudig te bedienen. Binnen werken de vision positioning sensoren aan de onderzijde van de drone om zijn exacte locatie te bepalen. Hierdoor blijft de drone zonder enige moeite op een vast punt vliegen. Buitenshuis komt de DJI Phantom 4 Pro+ echt goed tot zijn recht. Met een bereik van 3.5 kilometer kun je de drone een grote afstand af laten leggen om prachtige opnames te maken.

Vliegen

De topsnelheid van de DJI Phantom 4 Pro+ in sport-modus is 72 kilometer per uur. De drone stijgt op met een maximale snelheid van 21,6 kilometer per uur. De DJI Phantom 4 Pro+ weegt 1388 gram en is daarmee slechts 8 gram zwaarder dan de DJI Phantom 4.

Vliegmodi

Vliegen met de DJI Phantom 4 Pro+ is zeer eenvoudig dankzij de vele verschillende vliegmodi en hulpsystemen. Zo beschikt de drone over een ontwijksysteem aan 5 zijden waardoor de kans op een crash zeer klein is. De DJI Phantom 4 Pro+ beschikt hierdoor ook over een slimme return to home functie. Hij zoekt namelijk de beste route naar de startlocatie en ontwijkt hierbij alle objecten op de weg. Ook volgt de drone je automatisch dankzij de ActiveTrack vliegmodus. Met een simpele druk op het scherm selecteer je het object dat de drone moet volgen, de rest gaat vanzelf.

Camera

De DJI Phantom 4 Pro+ is voorzien van een hoogwaardige 4K camera die voor stabiliteit is bevestigd in een gimbal. De camera is voorzien van een 1-inch 20-megapixel CMOS sensor. Het is de eerste camera van DJI die is voorzien van een mechanische sluiter. Dit voorkomt vervormingen die kunnen optreden bij het maken van opnames van snel bewegende onderwerpen of bij het vliegen op hoge snelheid. De camera filmt in een UltraHD 4K resolutie en doet dit met maar liefst 60 beelden per seconden. De beelden worden verwerkt met een bitrate van 100Mbps.

DJI LightBridge

De remote controller waarmee de DJI Phantom 4 Pro+ wordt bestuurd beschikt over de laatste versie van DJI's LightBridge technologie. Dit systeem zorgt ervoor dat het videosignaal via het 2.4Ghz en 5.8Ghz verzonden kan worden. Hierdoor kies je als piloot altijd het beste signaal zodat je de minste kans hebt op storingen. Via de 2.4Ghz frequentie heb je binnen Europa een bereik van 3.5 kilometer. Vlieg je via het 5.8Ghz signaal dan heb je een bereik van 2 kilometer.

Remote controller

De remote controller zorgt ervoor dat jij de volledige controle over de drone hebt en tevens dat dit zo soepel mogelijk gaat. Met een simpele druk op de knop start de drone op en gaat vliegen op een vooraf ingestelde hoogte. De return-to-home knop laat de drone autonoom terug vliegen naar de startlocatie. De remote controller van de DJI Phantom 4 Pro+ is voorzien van een helder scherm waarop je direct alle vlieggegevens ziet. Het scherm is uitgerust met het Android besturingssysteem. Via de remote controller zijn de vliegmodi van de DJI Phantom 4 Pro+ eenvoudig te selecteren. De remote controller is voorzien van een 6000 mAh oplaadbare accu.

Accu en vliegtijd

De DJI Phantom 4 Pro+ komt standaard met een High Capacity Battery, maar werkt ook met de Intelligent Flight Battery van de DJI Phantom 4. De High Capacity Battery heeft een capaciteit van 5870 mAh waardoor de maximale vliegtijd maximaal 30 minuten bedraagt.

Conclusie

De DJI Phantom 4 Pro+ is de beste consumenten drone van 2016. Dankzij het geavanceerde ontwijksysteem wordt de kans op een crash zeer klein. Met de hoogwaardige camera die wordt gestabiliseerd in de gimbal maak je strakke en kraakheldere opnames. Kortom, de ideale drone voor zowel de beginnende als de meer ervaren dronepiloten.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close