Op 19 september is het dan eindelijk zo ver. Dan kunnen we de GoPro Karma drone verwachten. De Amerikaanse fabrikant van actiecamera's kondigt de presentatie aan van de langverwachte drone via een teaser op YouTube.

GoPro Karma

In de video wordt nog maar weinig weggegeven over de nieuwe Karma drone van GoPro, alleen dat hij op 19 september 2016 via de website van de fabrikant wordt gepresenteerd. Eerder werd de GoPro Karma nog uitgesteld, maar bij de presentatie van de kwartaalcijfers eerder dit jaar, werd aangegeven dat de nieuwe producten nog voor de feestdagen in de winkel zouden liggen. Met de nieuwe producten duidt de fabrikant op de Karma drone en een nieuwe GoPro Hero 5 actiecamera.

Functies

Eind vorig jaar kwam het eerste nieuws naar buiten dat GoPro werkt aan een heuse drone. Qua specificaties is er echter nog maar weinig bekend, behalve dat hij zou beschikken over een 4K camera. Een drone die geschikt is voor actiesporten beschikt naar alle waarschijnlijkheid ook over een auto-follow-functie en een ontwijksysteem.

GoPro's Karma wordt op 19 september gepresenteerd

0 Reacties

    Plaats een reactie