Actiecamerafabrikant en inmiddels ook dronefabrikant GoPro, heeft aangekondigd de nieuwe GoPro Hero5 en de GoPro Karma drone nog voor de feestdagen te introduceren. Hiermee moet het bedrijf in het vierde kwartaal van dit jaar weer winstgevend worden.

Kwartaalcijfers

Op woensdag 27 juli werden de kwartaalcijfers van GoPro gepresenteerd. In een verklaring zegt Nicholas Woodman, CEO en oprichter van GoPro, dat de introductie van de Hero5 en Karma de grootste is in de geschiedenis van GoPro.

Vierde kwartaal

In diezelfde verklaring geeft Woodman aan dat het allemaal op tijd komt voor het meest opwindende vierde kwartaal ooit van GoPro. Een kwartaal waarin zij terug keren naar winstgevendheid. Hiermee laat Woodman weten dat de Hero5 actiecamera en de nieuwe Karma drone nog voor de feestdagen verkocht gaan worden.

Nieuwe GoPro Hero5 en Karma drone voor de feestdagen te koop

Detecteren en ontwijken

Eerder dit jaar werd de lancering van de Karma drone nog uitgesteld. Waarschijnlijk had dit ook te maken met het feit dat de concurrentie geavanceerde ontwijksystemen presenteerde. Deze unieke functie is essentieel voor een actie drone zoals de Karma. De Yuneec Typhoon H was de eerste drone die gepresenteerd werd met een detectie- en ontwijksysteem. De DJI Phantom 4 was de eerste drone die er mee op de markt kwam.

0 Reacties

    Plaats een reactie