8.0
BedrijfsnaamGoPro
PlaatsSan Mateo, Californië
Land
Telefoon+1 (855) 635 3578
Websitehttp://www.gopro.com
CategorieFabrikanten
Beoordeling8.0
Volg ons

GoPro

Het Amerikaanse bedrijf GoPro is in 2002 opgericht door Nick Woodman. Woodman is zelf een surfliefhebber en kwam op het idee een bedrijf te beginnen in betaalbare camera's waarmee onder extreme omstandigheden opnames gemaakt kunnen worden. De camera is bijvoorbeeld waterdicht tot 60 meter en er zijn veel verschillende accessoires beschikbaar voor verschillende sporten.

Camera's

Onder de drone piloten was de GoPro ook zeer populair. De camera's waren van een hoge kwaliteit en erg licht. Hierdoor uitermate geschikt om onder een drone te hangen. Gimbals van verschillende merken drones werden speciaal ontwikkeld voor een GoPro camera.

Karma

Binnenkort verschijnt de eerste GoPro drone genaamd Karma. Naar alle waarschijnlijkheid is deze drone, net als de actiecamera's, gemaakt voor extreme omstandigheden.

Drones

DRONES.nl biedt een handig overzicht met drone gerelateerde bedrijven. Bedrijven in uiteenlopende categorieën zoals Droneshops, Luchtfotografie en Inspectie vind je terug in de drones bedrijvengids.

Ontbreekt jouw bedrijf in het overzicht? Voeg je bedrijf of vacature eenvoudig toe aan het bedrijvenoverzicht.

Bekijk alle bedrijven, nieuws en video’s op de interactieve kaart. Via de kaartweergave zie je alle informatie gepresenteerd op locatie.

Bekend met alle bedrijven uit onze bedrijvengids? Zoek je ultieme drone via onze handige dronevergelijker, bekijk nieuws en video’s en praat mee in het forum.

Top drones

Sitemap

[message]

Close