7.0
BedrijfsnaamXIRO
PlaatsShenzhen
Land
Telefoon+86 0755 285 88 666
Websitehttp://xirodrone.com
CategorieFabrikanten
Beoordeling7.0
Volg ons

De Chinese dronefabrikant XIRO is opgericht in 2015 door Zero UAV Tech. Het bedrijf richt zich voornamelijk op de ontwikkeling van onbemande luchtvaartuigjes die geschikt zijn voor de consument. De drones zijn veelal uitgerust met camera en zijn makkelijk te besturen.

Kleuren

In tegenstelling tot andere drone fabrikanten zijn de XIRO drones vaak helemaal zwart. Overdag zijn deze goed te zien bij het vliegen en dankzij de felle led lampen aan de drones zijn ze ook in donkere omgevingen goed te zien. De zwart met groene kleurencombinatie geeft een echte stealth look.

Drones

De eerste drone van de Chinese fabrikant was de XIRO XPLORER drone. Deze quadcopter ging de concurrentie met de andere drones in de markt aan en was van zeer goede kwaliteit. Inmiddels is de XIRO XPLORER 2 drone de grootste trots van het bedrijf. Deze drone beschikt tevens over een geavanceerd ontwijksysteem.

Drones

DRONES.nl biedt een handig overzicht met drone gerelateerde bedrijven. Bedrijven in uiteenlopende categorieën zoals Droneshops, Luchtfotografie en Inspectie vind je terug in de drones bedrijvengids.

Ontbreekt jouw bedrijf in het overzicht? Voeg je bedrijf of vacature eenvoudig toe aan het bedrijvenoverzicht.

Bekijk alle bedrijven, nieuws en video’s op de interactieve kaart. Via de kaartweergave zie je alle informatie gepresenteerd op locatie.

Bekend met alle bedrijven uit onze bedrijvengids? Zoek je ultieme drone via onze handige dronevergelijker, bekijk nieuws en video’s en praat mee in het forum.

Top drones

Sitemap

[message]

Close