7.0
BedrijfsnaamStorm Solutions
PlaatsNunspeet
Land
Websitehttp://www.stormsolutions.nl
CategorieLuchtfotografie
Videoproductie
Beoordeling7.0

Storm Solutions is een bedrijf gericht op video- en filmproducties.

Missie

Storm Solutions is sterk groeiend in filmproducties en concepten. Storm Solutions maakt verbindingen met nieuwe en jonge verfrissende bedrijven en haalt daarmee expertise en nieuwe ontwikkelingen op ieder vlak binnen de muren van het bedrijf.

Oprichter

Het bedrijf werd in 2009 opgericht door René van Manen, die niet alleen zijn kennis en ervaring samenbracht, maar vooral zijn dromen, passies en talenten.

Drone Video van het Jaar 2015

René van Manen won in 2015 de Drone Video van het Jaar award met de dronevideo "Aap slaat drone uit de lucht". In de video is te zien hoe een inwoner van Burgers' Zoo in Arnhem de drone van Van Manen op brutale wijze uit de lucht slaat. De beelden van de chimpansee vlogen binnen no-time de wereld over en zijn inmiddels al miljoenen keren bekeken.

Drones

DRONES.nl biedt een handig overzicht met drone gerelateerde bedrijven. Bedrijven in uiteenlopende categorieën zoals Droneshops, Luchtfotografie en Inspectie vind je terug in de drones bedrijvengids.

Ontbreekt jouw bedrijf in het overzicht? Voeg je bedrijf of vacature eenvoudig toe aan het bedrijvenoverzicht.

Bekijk alle bedrijven, nieuws en video’s op de interactieve kaart. Via de kaartweergave zie je alle informatie gepresenteerd op locatie.

Bekend met alle bedrijven uit onze bedrijvengids? Zoek je ultieme drone via onze handige dronevergelijker, bekijk nieuws en video’s en praat mee in het forum.

Top drones

Sitemap

[message]

Close