9.0
BedrijfsnaamIDRA
Land
Websitehttp://www.idra.co
CategorieRacing
Beoordeling9.0
Volg ons

De International Drone Racing Association (IDRA) is een professionele racing organisatie. IDRA houdt onder meer de wereld ranglijst bij. FPV Racers die racen op events die meetellen voor de IDRA ranking kunnen punten verdienen. Met deze punten kunnen zij een plek veroveren op de wereld ranglijst voor FPV racing.

International Drone Racing Association

IDRA is op 3 april 2015 opgericht door Justin Haggert en Charles Zablan. De twee richtten IDRA op om drone racing op de wereldkaart te zetten. De eerste race waarmee zij samenwerkte was de 2015 California Cup.

Drone racing

Inmiddels is IDRA uitgegroeid tot een internationaal erkende organisatie op het gebied van drone racing. In oktober 2015 werkte de organisatie samen met de overheid van de Verenigde Arabische Emiraten en Aerial Grand Prix om de World Drone Prix in Dubai te organiseren.

Drones

DRONES.nl biedt een handig overzicht met drone gerelateerde bedrijven. Bedrijven in uiteenlopende categorieën zoals Droneshops, Luchtfotografie en Inspectie vind je terug in de drones bedrijvengids.

Ontbreekt jouw bedrijf in het overzicht? Voeg je bedrijf of vacature eenvoudig toe aan het bedrijvenoverzicht.

Bekijk alle bedrijven, nieuws en video’s op de interactieve kaart. Via de kaartweergave zie je alle informatie gepresenteerd op locatie.

Bekend met alle bedrijven uit onze bedrijvengids? Zoek je ultieme drone via onze handige dronevergelijker, bekijk nieuws en video’s en praat mee in het forum.

Top drones

Sitemap

[message]

Close