7.0
BedrijfsnaamEpson
PlaatsSuwa
Land
Telefoon020-7085099
Websitehttps://www.epson.nl
CategorieFabrikanten
Beoordeling7.0
Volg ons

Epson is een Japans technologiebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van printers. Het bedrijf fabriceert onder andere inkjet-, matrix-, laserprrinters, scanners en computers.

Seiko Epson Corporation

Epson werd in 1942 opgericht onder de naam Seiko Epson Corporation. Aanvankelijk waren zij gespecialiseerd in het maken van horloges. In 1968 lanceerde het bedrijf 's werelds eerste miniprinter, de Epson EP-101.

Epson

In 1975 werd het merk Epson vastgelegd. Onder dit merk werden de eerste consumenten printers verkocht. Ook maakt de fabrikant eigen cartridges die voor de printers geschikt zijn.

Drones

Epson werkt sinds 2016 ook samen met dronefabrikant DJI aan de ontwikkeling van een revolutionaire FPV bril. De Epson Moverio BT-300 AR videobril wordt geschikt gemaakt voor alle DJI drones. De twee bedrijven breiden DJI's software uit zodat de Epson's Moverio BT-300 AR videobril gebruikt kan worden met de Phantom, Matrice, Inspireen Mavic drones.

Drones

DRONES.nl biedt een handig overzicht met drone gerelateerde bedrijven. Bedrijven in uiteenlopende categorieën zoals Droneshops, Luchtfotografie en Inspectie vind je terug in de drones bedrijvengids.

Ontbreekt jouw bedrijf in het overzicht? Voeg je bedrijf of vacature eenvoudig toe aan het bedrijvenoverzicht.

Bekijk alle bedrijven, nieuws en video’s op de interactieve kaart. Via de kaartweergave zie je alle informatie gepresenteerd op locatie.

Bekend met alle bedrijven uit onze bedrijvengids? Zoek je ultieme drone via onze handige dronevergelijker, bekijk nieuws en video’s en praat mee in het forum.

Top drones

Sitemap

[message]

Close