7.0
BedrijfsnaamAG Films
PlaatsHeerenveen
Land
Telefoon+31(0)513 628 881
Websitehttp://www.agfilms.nl
CategorieVideoproductie
Beoordeling7.0
Volg ons

AG Films is een bedrijf gespecialiseerd in luchtfotografie en videografie.

AG Films

AG Films is een initiatief van Arif Gumussu. Naast het runnen van fotospeciaalzaak Foto Expert in Heerenveen is zijn passie cinematografie en de techniek van video. In 2012 heeft Gumussu van zijn hobby zijn werk gemaakt door het bedrijf AG Films te starten.

Heerenveen

Gumussu is een vaste gast bij SC Heerenveen. Sinds zijn stage verricht hij wekelijks freelance werkzaamheden tijdens de voetbalwedstrijden. Denk hierbij aan: filmen van persconferenties, wedstrijden, interviews maar ook de video-analyse voor de technische staf.

Drones

DRONES.nl biedt een handig overzicht met drone gerelateerde bedrijven. Bedrijven in uiteenlopende categorieën zoals Droneshops, Luchtfotografie en Inspectie vind je terug in de drones bedrijvengids.

Ontbreekt jouw bedrijf in het overzicht? Voeg je bedrijf of vacature eenvoudig toe aan het bedrijvenoverzicht.

Bekijk alle bedrijven, nieuws en video’s op de interactieve kaart. Via de kaartweergave zie je alle informatie gepresenteerd op locatie.

Bekend met alle bedrijven uit onze bedrijvengids? Zoek je ultieme drone via onze handige dronevergelijker, bekijk nieuws en video’s en praat mee in het forum.

Top drones

Sitemap

[message]

Close