8.3
MerkDJI
TypeHexacopter
Vliegtijd18 Minuten
CameraJa
GimbalJa meer specs
Beoordeling8.3(0 reviews) lees reviews

Prijzen voor DJI Spreading Wings S900

ShopsBeoord.elingTotaalVerzendkostenPrijsKopen
Droneshop8.0 € 1.190,00 € 0.00 € 1190.00Kopen
MediaMarkt7.0 € 999,97 € 0.00 € 999.97Kopen

Informatie over DJI Spreading Wings S900

DJI Spreading Wings S900 is een Almost Ready to Fly-hexacopter-platform ontwikkeld voor professionele luchtfotografie. Het systeem kan geheel naar eigen wens worden uitgebreid met een flightcontroller, camera en gimbal naar keuze.

Kenmerken DJI Spreading Wings S900

• Professionele hexacopter
• Veilig, stabiel en verbeterd frame
• Inklapbare armen en propellers • Portable: gemakkelijk te vervoeren
• Lage gimbal inbouwpositie
• Intrekbaar landingsgestel
• Circuit-geïntegreerd frame

Vliegen

DJI Spreading Wings S900 heeft een geoptimaliseerd frame met een robuuste constructie gemaakt van koolstofvezel. Het materiaal zorgt voor een stevige, maar toch lichtgewicht constructie. Alle bekabeling is geïntegreerd in het frame waardoor storingen en loshangende draden tot het verleden behoren. Net als alle modellen van de Spreading Wings serie is het frame voorzien van een intrekbaar landingsgestel, uitklapbare armen en opvouwbare propellers. Elk onderdeel van de S900 is ontworpen met oog voor detail van de eisen van de professionele luchtfotograaf.

Almost Ready to Fly

Na aankoop dien je het DJI Spreading Wings S900 hexacopter platform zelf af te monteren voordat je vliegavontuur kan beginnen. Onderdelen, gereedschap en handleiding worden standaard door DJI meegeleverd. Ondanks het feit dat de installatie een stuk uitvoerig is dan de standaard Phantom-modellen, hoef je zeker geen gediplomeerd technicus te zijn om dit klusje te klaren.


Portable

Ondanks het grote formaat van de S900 is het systeem nog uiterst portable. De DJI Spreading Wings S900 beschikt over uitklapbare armen en opvouwbare propellers waardoor de gigantische hexacopter opvallend draagbaar wordt.

Intrekbaar landingsgestel

De drone beschikt over een intrekbaar landingsgestel. Een intrekbaar landingsgestel heeft vele voordelen. Door het intrekken van het landingsgestel is de drone een meer gestroomlijnd en vangt hierdoor minder wind. Ook kan de camera 360 graden om zich heen kijken zonder dat het beeld verstoord wordt door het landingsgestel. Tenslotte geeft een intrekbaar landingsgestel natuurlijk de ultieme futuristische look aan je multicopter.

Hexacopter

De DJI Spreading Wings S900 wordt aangedreven door 6 41×14mm motoren. Net zoals haar voorganger DJI Spreading Wings S800 hexacopter beschikt de S900 over 6 propellers wat resulteert in een groot vermogen draagvermogen. Iedere motor is vanzelfsprekend versierd met een 2-blade design propeller.

Motoren

De drone is uitgerust met 4 armen, elk voorzien van een krachtige motor. De krachtige motoren reageren snel op iedere opdracht. Het uiteinde van iedere motor is vanzelfsprekend versierd met een 2-blade design propeller. De propellers zijn ontworpen voor een maximaal resultaat van vliegduur ten opzichte van het accuverbruik van de motoren.

Flight controller

Het frame van de DJI Spreading Wings S900 is voorgeprepareerd voor DJI WooKong-M en A2 flight controllers. A2 is DJI's meest geavanceerde flight systeem, geschikt voor alle multirotor platforms voor commerciële en industriële toepassingen. Let op: de DJI Spreading Wings S900 wordt standaard geleverd exclusief flight controller.

GPS

De DJI Spreading Wings S900 kan voorzien worden van Global Positioning System (GPS) technologie. De optioneel verkrijgbare DJI WooKong-M en A2 flight controllers ondersteunen FPV technologie.


Accu

Voor optimale prestaties van de S900 adviseert DJI het gebruik van een 6S LiPo 12000 mAh accu. Een volle accu staat voor ongeveer 18 minuten vliegplezier. De plaats van de accu is zo verwerkt in het frame dat je de accu eenvoudig kunt wisselen. Let op: de DJI Spreading Wings S900 wordt standaard geleverd exclusief accu.

Opladen

Ga altijd zorgvuldig om met het opladen van de accu. Dit is niet alleen goed voor de levensduur van de accu, maar ook extra veilig. Laat een oplader met accu nooit onbeheerd achter i.v.m. mogelijk brandgevaar.

Remote Controller

De DJI Spreading Wings S900 wordt geleverd exclusief Remote Controller, oftwel de zender en ontvanger die je gebruikt voor bediening van de drone. Je dient zelf dus een zender met ontvanger te hebben voor besturing van de S900.

Camera

De DJI Spreading Wings S900 wordt geleverd exclusief camera. In combinatie met de Zenmuse Z15-GH4 gimbal kun je naar eigen wens de camera van uw voorkeur bevestigen. Dankzij het enorme draagvermogen is de S900 geschikt voor het gebruik van de meeste professionele (zwaargewicht) camera's.

Gimbal

De S900 is geschikt voor Zenmuse Z15-GH4 gimbal. Het hexacopter systeem wordt standaard geleverd zonder gimbal. Een gimbal is de scharnierende steun die de rotatie van een object om een as mogelijk maakt. De Zenmuse Z15-GH4 gimbal is niet alleen het verbindingstuk tussen de camera en de DJI drone, maar zorgt er voor dat de camera altijd in dezelfde positie blijft ongeacht de bewegingen van het toestel. Het ontwerp van het frame gecombineerd met de intrekbare landingspoten zorgt ervoor dat de Zenmuse Z15-GH4 gimbal een ongeëvenaarde bewegingsvrijheid heeft.

FPV

De drone is naar eigen wens uit te rusten met First Person View (FPV)-technologie. Via FPV kun je real-time meekijken met de camerabeelden tijdens de vlucht van de drone. De optioneel verkrijgbare DJI WooKong-M en A2 flight controllers ondersteunen FPV technologie.

Wat zit er in de doos?

• DJI Spreading Wings S900 hexacopter

Wat is nodig om te kunnen vliegen?

• WooKong-Mof A2 Flight System
• 6S LiPo 12000 mAh vliegaccu
• Remote Controller (zender-ontvanger)

Wat is nodig voor luchtfotografie?

• Zenmuse Z15-GH4 gimbal
• Camera

DJI Spreading Wings S1000+

De DJI Spreading Wings S900 is ook beschikbaar als octocopter met 8 rotors. Spreading Wings S1000+ is het ARF octocopter-systeem van DJI voor de professionele markt.

Regelgeving

Zorg dat je ten alle tijden op de hoogte bent van de regelgeving in het gebied of land waar je vliegt. Vlieg je in Nederland, bekijk de regelgeving omtrent het veilig vliegen met drones. Naast de beheersing en toepassing van de regels ben je als dronepiloot ook verplicht op de hoogte te zijn van de actuele No Fly Zones. Gebruik je verstand, bereid je goed voor en vlieg altijd veilig met drones.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close