GoPro heeft twee nieuwe camera's uitgebracht. De GoPro Hero 6 Black en de GoPro Fusion 360 graden camera. Beide camera's zijn direct verkrijgbaar. Daarnaast heeft ook de GoPro Karma heeft een update gehad.

GoPro Hero 6 Black

De GoPro Hero 6 Black is de opvolger van de Hero 5 Black. De nieuwe actiecamera heeft een betere beeldkwaliteit, een groter dynamische bereik en ook de prestaties bij weinig licht en videostabilisatie zijn verbeterd ten opzichte van de vorige Hero camera's.

Hoge framerates

De GoPro Hero 6 Black kent dezelfde behuizing als zijn voorganger, maar werkt met een nieuwe GP1-beeldprocessor die door de GoPro in samenwerking met het Japanse SocioNext is ontwikkeld. Door de nieuwe processor heeft GoPro de framerates van de actiecamera verdubbeld. De GoPro Hero 6 Black neemt 60 beelden per seconden op met een 4K resolutie. Op 1080p kan de actiecamera 240 beelden per seconden opslaan waardoor je prachtige slowmotion opnames maakt.

GoPro brengt nieuwe actiecamera's Hero 6 Black en Fusion uit

Snelle WiFi

De nieuwe actiecamera heeft nu ook ondersteuning voor 5GHz WiFi voor een snellere verbinding. De GoPro Hero 6 Black is waterdicht tot 10 meter diepte en maakt 12-megapixel foto's. Foto's kunnen in RAW formaat opgeslagen worden. Daarnaast maakt de GoPro Hero 6 Black ook HDR opnames.

GoPro Fusion

Naast de Hero 6 Black heeft GoPro ook de Fusion camera gepresenteerd. Deze 360 graden camera neemt beelden in 5,2K op met 30 frames per seconden. 3K opnames kunnen 60 beelden per seconde opslaan. De foto's worden met 18 megapixels gemaakt. De GoPro Fusion is waterdicht tot 5 meter en werkt met de bestaande GoPro mounts. De microfoon in de GoPro Fusion neemt ook het geluid ruimtelijk op.

GoPro brengt nieuwe actiecamera's Hero 6 Black en Fusion uit

GPS

Beide nieuwe actiecamera's beschikken net als de voorgangers over GPS, accelerometer en gyroscoop, samen met een Bluetooth- en WiFi-ondersteuning.

Beschikbaar

De GoPro Hero 6 Black is per direct verkrijgbaar en kost 570 euro. De GoPro Fusion wordt 30 november 2017 uitgeleverd en kost 750 euro.

Drones

De GoPro Hero 6 is niet gepresenteerd als Session versie. De GoPro Session actiecamera's worden veel gebruikt op racingdrones. Door het lage gewicht en de hoge beeldkwaliteit is het de ideale actiecamera voor op de snelle racingdrones. Toch is het mogelijk om de GoPro Hero 6 Black op een racingdrone te zetten en dit levert gave slowmotion beelden op zoals al te zien is in de video van de bekende drone racer Mr. Steele.

GoPro Karma

De GoPro Hero 6 Black is tevens geschikt voor de GoPro Karma drone. Ook heeft deze drone een update gehad waardoor je vanaf heden de drone via GPS kan aansturen en waarmee de drone de controller kan volgen. Hierdoor is een autofollow mode op GPS mogelijk gemaakt.

0 Reacties

    Plaats een reactie