GoPro is erg stil rondom haar Karma drone, die in november 2015 allemaal werden teruggeroepen naar de fabriek. Een fout in de voeding van de Karma drone zorgde ervoor dat het apparaat plotsklaps uit de lucht kon vallen.

Re-launch

De Amerikaanse camerafabrikant meldt nu dat de Karma drone in begin februari een wereldwijde re-launch zal krijgen en gaandeweg het jaar weer in de winkels zal liggen.

GoPro maakt toekomst Karma drone in februari bekend

Niet de enige

Het maken van een portable 4K camera-drone met professionele opname-kwaliteiten lijkt misschien makkelijker dan het is, maar ook dronegigant DJI worstelt met de release van haar eerste portable 4K camera-drone. Het gerucht gaat dat de complexiteit van DJI's gimbal-technologie voor de vertraging van uitlevering zorgt.

GoPro maakt toekomst Karma drone in februari bekend

Karma vs Mavic

GoPro heeft tot op heden weinig succes met haar Karma drone. Niet alleen zorgde het probleem met de voeding voor drones die zo maar uit de lucht kwamen vallen, concurrent DJI presenteerde een week na de presentatie van GoPro's Karma drone haar vergelijkbare Karma drone. DJI's drone is op het eerste gezicht vergelijkbaar met GoPro's Karma drone, maar in werkelijkheid blaast de Mavic drone de Karma op alle mogelijke punten omver.

GoPro maakt toekomst Karma drone in februari bekend

GoPro en drones

De grote vraag is of consumenten nog zullen overgaan tot aanschaf van Karma drone na al deze dramatiek. Het is nu bijna 3 maanden geleden na het terugroepen van de Karma drone dat GoPro pas begint te praten over een mogelijke re-release van haar action-sport drone. GoPro is synoniem voor action-cams, maar of de naam ooit aanzien krijgt in de dronewereld is de grote vraag.

0 Reacties

    Plaats een reactie