7.0
BedrijfsnaamAcecore Technologies
PlaatsOss
Land
Telefoon+31(0)6 18685736
Websitehttps://www.acecoretechnologies.com
CategorieInspectie
Beveiliging
Hulpverlening
Luchtfotografie
Fabrikanten
Overheid
Beoordeling7.0
Volg ons

De zwaarste payloads in de zwaarste omstandigheden

Acecore Technologies specialiseert zich in het ontwikkelen en fabriceren van heavy lift systemen die in vrijwel alle weersomstandigheden kunnen opereren. Om dit te kunnen bewerkstelligen heeft het bedrijf hun beide systemen voorzien van een aerodynamische carbon fiber behuizing. Tevens zijn de Neo en Zoe uitgerust met respectievelijk 8 of 4 krachtige Acecore rotors om zelfs de meest heftige windstormen teniet te doen.

ZOE & NEO

Hoewel Zoe op het eerste gezicht vooral een kleinere versie van de 9,5kg tillende Neo lijkt, doet het niet veel onder op het gebied van vermogen. Zo tilt de drone zonder problemen payloads van tot wel 6,5kg de lucht in, gecombineerd met weersbestendig ontwerp maakt dit Zoe een ware alleskunner.

Tether systeem

Voor bepaalde missies, zoals live broadcasting, is simpelweg een langere vluchttijd nodig dan met losse accu's haalbaar is. Hiertoe is Acecore onlangs een samenwerkingsverband aangegaan om een eigen Tether systeem op de markt te brengen, waarmee via een stroomkabel de limiterende factor van vluchttijd volledig komt te vervallen. Tevens kan de drone via deze kabel bediend worden waarmee de communicatie volledig beveiligd is.

Drones

DRONES.nl biedt een handig overzicht met drone gerelateerde bedrijven. Bedrijven in uiteenlopende categorieën zoals Droneshops, Luchtfotografie en Inspectie vind je terug in de drones bedrijvengids.

Ontbreekt jouw bedrijf in het overzicht? Voeg je bedrijf of vacature eenvoudig toe aan het bedrijvenoverzicht.

Bekijk alle bedrijven, nieuws en video’s op de interactieve kaart. Via de kaartweergave zie je alle informatie gepresenteerd op locatie.

Bekend met alle bedrijven uit onze bedrijvengids? Zoek je ultieme drone via onze handige dronevergelijker, bekijk nieuws en video’s en praat mee in het forum.

Top drones

Sitemap

[message]

Close