Bekijk deze prachtige luchtopnames van Slot Loevestein en de dorpen Woudrichem, Gorinchem en Hank.

Slot Loevestein

Slot Loevestein is een kasteel en fort, dat valt onder de gemeente Zaltbommel, en even ten noordwesten van het dorp Poederoijen is gelegen aan het einde van de Schouwendijk in de uiterwaarden van de Waal en de Afgedamde Maas.

Slot Loevestein en de dorpen Woudrichem, Gorinchem en Hank

Woudrichem

In de video zie je ook beelden van de dorpen Woudrichem, Gorinchem en Hank. Woudrichem is een gemeente met 14.530 inwoners (1 april 2016, bron: CBS) en ligt ten westen van Slot Loevestein aan de andere kant van de Afgedamde Maas.

Slot Loevestein en de dorpen Woudrichem, Gorinchem en Hank

Gorinchem

Ten noordwesten van Woudrichem - waar de Waal overgaat in de Boven Merwede - ligt Gorinchem. Uitgesproken en soms ook geschreven als Gorcum of Gorkum, is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Gorinchem ligt aan de rivieren de Linge en de Boven Merwede.

Hank

Als we vanuit Gorinchem de nabijgelegen A27 in zuidelijke richting pakken, dan ligt net voor de Maas aan de rechterkant het dorp Hank. Het dorp telt ongeveer 3.700 inwoners en ligt aan de rand van de Biesbosch.

Slot Loevestein en de dorpen Woudrichem, Gorinchem en Hank

Belle Aerials

De luchtopnames zijn gemaakt door Belle Aerials met behulp van een DJI Phantom 4 en DJI Phantom 3 Professional quadcopter. Ook gebruikte de Nederlandse dronepiloot Polar Pro filters bij sommige opnames.

Slot Loevestein en de dorpen Woudrichem, Gorinchem en Hank

2 Reacties

  1. BvdM

    Ingewikkeld hè, die regelgeving?

  2. Henk vd Eertwegh

    Met bewondering je drone films bekeken , prachtig .!! graag wil ik je een probleem voorleggen waar ik de laatste jaren mee zit wat betreft beeldkwaliteit Al meer dan dertig jaar maak ik videofilms , nu als een uit de hand gelopen hobby. Tegenwoordig film ik in full HD 1920-1080 50fpm. met zowel een Sony camera en drone phantom 4. Heel vaak zie ik in mijn beelden het volgende effect. tijdens een pan of tilt zit er een soort beweging / glinstering / gefriemel in bv bomen , muren van huizen , daken. Bij opnames waar de camera stil staal is dit effect er niet. welke info ik ook op div. plaatsen opvraag niemand kan mij uitleggen hoe dat komt. In jou films zie ik dit effect niet , het ziet er keurig strak uit terwijl jij ook in full HD filmt. Zou ik je mogen vragen welke instelling je gebruikt bij opname en exporteren na bewerking. Ik zou je heel dankbaar zijn. Vanuit Limburg al vast bedankt voor je reactie. Henk vd Eertwegh Baarlo tel. 0621596363

Plaats een reactie