Epson biedt ontwikkelaars de unieke kans om als eerste een zogenaamde 'Developer Edition' van haar Moverio BT-300 bril te bestellen.

DJI

In september 2016 werd bekend dat DJI en Epson samen aan een unieke bril werken die gebruikt kan worden als FPV bril. De bril vertoont qua uiterlijk opmerkelijk veel overeenkomsten met de beruchte Google Glass.

Uniek

Het unieke ontwerp van de Epson Moverio BT-300 is revolutionair in de dronewereld en zorgt ervoor dat de piloot het toestel - zoals wettelijk is verplicht - in zijn gezichtsveld kan houden terwijl hij via de bril de FPV beelden kan bekijken.

Developer Edition

Epson heeft aangekondigd dat de zogenaamde Moverio BT-300 Developer Edition van haar Epson bril per direct verkrijgbaar is. Ontwikkelaars kunnen als eersten een prototype van de bril bemachtigen ten behoeve van de ontwikkeling van Augmented Reality drone apps.

Drone editie van Epson Moverio BT-300 FPV bril spoedig verkrijgbaar

Specs

De huidige versie van de bril is 70% lichter dan de eerste generatie. De bril is uitgerust met Si-OLED digitale display technologie, wordt aangedreven door Android 5.1 besturingssysteem en draait op een quad-core Intel Atom X5 processor.

Drone editie van Epson Moverio BT-300 FPV bril spoedig verkrijgbaar

Front-facing camera

Het krachtige Moverio platform stelt ontwikkelaars in staat om levensechte 3D Augmented Reality-ervaringen te creëren. Dankzij de ingebouwde 5 megapixel front-facing camera en de on-board sensoren kan de Moverio BT-300 objecten in de echte wereld herkennen.

Controller met ingebouwde accu

Epson's bril wordt geleverd inclusief losse controller met ingebouwde accu. Doordat de losse controller een accu van aanzienlijke grootte bevat, blijft de accu tot zes uur doorwerken.

Drone editie van Epson Moverio BT-300 FPV bril spoedig verkrijgbaar

Drone Edition

De Drone Edition van Epson's Moverio BT-300 bril zal standaard voorzien zijn van een voorgeïnstalleerde DJI GO app. Ook wordt de Drone Edition geleverd inclusief clip-on donkere glazen en een steun voor bevestiging van de Moverio controller op de DJI's afstandsbediening.

Drone editie van Epson Moverio BT-300 FPV bril spoedig verkrijgbaar

Verkrijgbaarheid

De Developer Edition van de de Moverio BT-300 bril is vanaf heden verkrijgbaar. Epson geeft aan dat de Drone Edition van de de Moverio BT-300 bril vanaf volgende maand verkrijbaar zal zijn. De prijs zal 799 dollar bedragen.

1 Reacties

  1. CB Connor

    Please advise when and where I may purchase the BT-300FPV Drone edition of these smart glasses in The Netherlands. As of June 28, 2018 I have not been able to find a supplier via the WEB.

Plaats een reactie