Dronefabrikant Yuneec heeft de nieuwe SkyView FPV bril gefabriceerd. De bril beschikt over een 16:9 scherm en kan ook gebruikt worden voor het spelen van games.

SkyView FPV bril

Yuneec heeft de SkyView FPV bril ontworpen voor gebruik bij de Yuneec Typhoon H en de Tornado H920. Via de bril kijk je direct mee met de camera van de drone en zie je dus goed wat je aan het filmen bent. De bril is gemakkelijk aan te sluiten op de Yuneec ST16 remote controller.

Specificaties

De bril heeft een 5 inch scherm met een 720p HD resolutie. De 'Field of View' van de bril is 75.5 graden. De bril is voorzien van een verstelbare hoofdband en is tevens geschikt voor brildragers.

Yuneec SkyView FPV bril laat je meekijken met je drone

HDMI

De bril is voorzien van een HDMI poort waardoor je hem ook kunt aansluiten op je spelcomputer of mediaspeler om een film te kijken of te gamen. Daarnaast is de Yuneec SkyView FPV bril ook te gebruiken bij de DJI drones. Met de speciale HDMI output module creëer je namelijk een HDMI poort op je remote controller waarmee je via LightBridge direct mee kijkt met de DJI camera.

Kopen

De Yuneec SkyView is vanaf nu verkrijgbaar voor 299 dollar.

0 Reacties

    Plaats een reactie