De Chinese dronefabrikant Yuneec heeft een nieuwe drone gepresenteert genaamd Breeze. Dit instapmodel drone is vanaf september verkrijgbaar en is zeer eenvoudig te besturen. Daarnaast beschikt de drone over een 4K camera.

Yuneec Breeze 4K

Dronefabrikant Yuneec brengt een nieuwe consumentendrone op de markt die zeer makkelijk te besturen is. De drone wordt namelijk bestuurt via een applicatie voor iOS of Android. Door zijn compactheid en besturing via smartphone is de Yuneec Breeze 4K de ideale drone om bijvoorbeeld mee te nemen naar het strand.

Compact

De drone is heeft een afmeting van 20 x 20 cm en heeft inklapbare propellers. Hierdoor is de drone gemakkelijk mee te nemen in je rugtas. De drone weegt 385 gram en heeft een vliegtijd tot 12 minuten dankzij de 3S 11.1V 1150mAh LiPo accu.

Yuneec presenteert Breeze 4K-camera drone

Vliegen

Via de mobiele applicatie is de Yuneec Breeze makkelijk te besturen. Je kunt in de app namelijk kiezen voor verschillende vliegmodi. In selfie modus vliegt de drone automatisch van je af met de camera op je gericht om een selfie (ook wel dronie genoemd) te maken. Daarnaast beschikt de drone ook over een auto-follow-me en een orbit modus. Dankzij de infraroodsensoren voor positiebepaling vliegt de drone stabiel door de lucht. Ook beschikt de Yuneec Breeze over een return-to-home functie waardoor hij veilig terug naar het startpunt vliegt en zelf de landing inzet.

Yuneec presenteert Breeze 4K-camera drone

Social media

Wanneer je foto's of video's hebt gemaakt met de Yuneec Breeze wil je deze natuurlijk snel delen met je vrienden. Dit kan zeer eenvoudig via de Breeze app. De applicatie is namelijk verbonden met je social media accounts waardoor je met een druk op de knop je foto of video deelt via het gekozen sociale netwerk. De ondersteunde sociale netwerken zijn: Facebook, Twitter, YouTube, Instagram en Whatsapp.

Snelheid

De drone vliegt tot maximaal 5 meter per seconden. De drone is softwarematig op deze snelheid begrenst. De Yuneec Breeze stijgt op met een maximale snelheid van 1 meter per seconden. De maximale vlieghoogte is 80 meter.

Camera

De Yuneec Breeze is voorzien van een 13 megapixel camera. De lens van de camera heeft een beeldhoek van 117 graden en kan op en neer bewegen. De camera maakt foto's en video's met de afmeting 4160x3120 pixels. De drone filmt in een 4K resolutie. Het is echter niet bekend op welke framerate dit is. Via de smartphone app kijk je tevens direct mee met de camera. Het beeld wordt namelijk in 720p HD resolutie naar je smartphone gestreamt.

Yuneec presenteert Breeze 4K-camera drone

Kopen

De Yuneec Breeze is vanaf september verkrijgbaar en kost rond de 500 euro. Hiervoor heb je een ready-to-fly drone die je makkelijk overal mee naar toe neemt en die tevens eenvoudig te besturen is.

0 Reacties

    Plaats een reactie