In 1999 interviewde Frans Bromet willekeurige mensen in Nederland over het gebruik van de mobiele telefoon, niet wetende wat de huidige mogelijkheden van mobiele telefoons zijn. Des te leuker is het nu om het interview terug te kijken. Alle geïnterviewde geven in de video aan niet te weten wat zij met een mobiele telefoon moeten. "Ik zie daar het nut niet van in" en "het lijkt mij helemaal niet leuk om altijd bereikbaar te zijn" zijn twee uitspraken uit de video. Wanneer je een dergelijk interview in 2015 afneemt is eerder de vraag: "kan je nog zonder mobiele telefoon"? .

Drones in 2015

De organisatoren van de eerste drone entertainment show, dat in het najaar van 2015 wordt gehouden in de Amsterdam Arena, hebben mensen op straat geïnterviewd over drones. Geen van de geïnterviewde bezit een drone of kent iemand met een drone. De mensen kunnen nog weinig voorstellen bij de aanstaande drone innovaties en zien het als iets futuristisch wat pas over 10 á 20 jaar werkelijkheid wordt.

AIR 2015

In het najaar vind de eerste droneshow ter wereld, AIR 2015, plaats in de Amsterdam ArenA. Het evenement, dat nog volop in ontwikkeling is, staat volledig in het teken van drones. Het evenement bestaat uit 'races en lasers', 'ballet en battles', 'circus, illusies en magie'. air-2015-drones-mobiele-telefoon-1999-showair-2015-drones-mobiele-telefoon-1999-show

0 Reacties

    Plaats een reactie