Gisteren is de drone van de luchtfotografen van Airpro Waalwijk gecrasht. Tijdens het maken van opnames van de werkzaamheden aan de A59, trof de quadcopter onverhoopt een hoge lichtmast. Vanaf de grond en de camerabeelden leek de drone langs de lichtmast te vliegen, maar niks bleek minder waar. Een flinke crash was het gevolg.

Werkzaamheden A59

Airpro Waalwijk film maakt regelmatig luchtopnames van de wegwerkzaamheden aan de A59 bij Waalwijk. Bouwbedrijf BAM is daar bezig met het vernieuwen van de weg en de N261 Tilburg-Waalwijk op de snelweg aan te sluiten. BAM bouwt o.a. twee nieuwe viaducten die medio 2015 klaar moeten zijn. airpro-waalwijk-crasht-drone-a59_2airpro-waalwijk-crasht-drone-a59_2

Snel opgelapt

Via de Facebookpagina van Airpro Waalwijk laat de partij weten dat de gecrashte drone inmiddels weer is opgelapt. Alhoewel 1 motor defect was, de behuizing en propellers zwaar beschadigd waren en de gimbal krom stond, is de drone met behulp van reserve onderdelen door een van de leden van Airpro binnen een uur gerepareerd. De quadcopter kon dus snel weer de lucht in!

Airpro Waalwijk

De anonieme luchtfotografen van Airpro Waalwijk maken regelmatig lucht opnames in de omgeving van Waalwijk. Zo plaatste Airpro bijvoorbeeld afgelopen december een mooie video van een ondergesneeuwd Waalwijk en Heusden online.

0 Reacties

    Plaats een reactie