8.0
BedrijfsnaamParrot
PlaatsParijs
Land
Telefoon+33(0)14 80 36 069
Websitehttp://www.parrot.com/nl/
CategorieFabrikanten
Beoordeling8.0
Volg ons

Parrot

Parrot is in 1994 opgericht door Christine/M de Tourvel, Jean-Pierre Talvard en Henri Seydoux. Het bedrijf is gespecialiseerd in draadloze producten. In 2000 lanceerde Parrot het eerste Bluetooth handsfree car kit systeem in samenwerking met fabrikant Ericsson.

Drones

De Franse drone fabrikant Parrot bedacht ooit om een nieuw soort radiografisch bestuurbaar speelgoed op de markt te brengen, maar er waren al veel fabrikanten voor bestuurbare auto's. Met een goede dosis ambitie besloot Parrot in 2011 drones te gaan ontwikkelen. Het begon allemaal bij de zeer populaire Parrot AR.Drone.

Parrot AR.Drone

De Parrot AR.Drone is één van de eerste drones die volledig bestuurd kon worden met je smartphone of tablet. Via de FreeFlight app en een WiFi signaal laat je de Parrot AR.Drone gemakkelijk rond vliegen. De Parrot AR.Drone beschikt over een camera waarvan het beeld direct op je scherm te zien is.

Parrot Bebop 2 drone

De laatst nieuwe drone van Parrot is de Parrot Bebop 2 drone. Deze compacte drone is ook te besturen met je smartphone of tablet, maar is ook te besturen met de Parrot Skycontroller. De drone filmt in 1080p fullHD met 30 frames per seconde.

Drones

DRONES.nl biedt een handig overzicht met drone gerelateerde bedrijven. Bedrijven in uiteenlopende categorieën zoals Droneshops, Luchtfotografie en Inspectie vind je terug in de drones bedrijvengids.

Ontbreekt jouw bedrijf in het overzicht? Voeg je bedrijf of vacature eenvoudig toe aan het bedrijvenoverzicht.

Bekijk alle bedrijven, nieuws en video’s op de interactieve kaart. Via de kaartweergave zie je alle informatie gepresenteerd op locatie.

Bekend met alle bedrijven uit onze bedrijvengids? Zoek je ultieme drone via onze handige dronevergelijker, bekijk nieuws en video’s en praat mee in het forum.

Top drones

Sitemap

[message]

Close