7.0
BedrijfsnaamBonka
PlaatsShenzhen
Land
Telefoon86-0755-23222285
Websitehttp://www.bonkapower.com
CategorieFabrikanten
Beoordeling7.0
Volg ons

Bonka power is een fabrikant voor hoogwaardige LiPo accu's die onder meer gebruikt worden door drones. Het bedrijf is in augustus 2005 gestart in Jiangxi, China.

Ambitie

Sinds het bestaan van het bedrijf focust Bonka zich altijd al op het onderzoek en de ontwikkeling van accu's. Bonka streeft er naar om de meest professionele LiPo fabrikant ter wereld te zijn.

Wereldwijd

Bonka verkoopt jaarlijks zo'n 12 miljoen accu's over de hele wereld. De Lithium-ion, Lithium polymer, Lithium iron phosphate en de power battery wordt geëxporteerd naar Europa, Amerika, Midden-Oosten en Zuidoost Azië.

Drones

DRONES.nl biedt een handig overzicht met drone gerelateerde bedrijven. Bedrijven in uiteenlopende categorieën zoals Droneshops, Luchtfotografie en Inspectie vind je terug in de drones bedrijvengids.

Ontbreekt jouw bedrijf in het overzicht? Voeg je bedrijf of vacature eenvoudig toe aan het bedrijvenoverzicht.

Bekijk alle bedrijven, nieuws en video’s op de interactieve kaart. Via de kaartweergave zie je alle informatie gepresenteerd op locatie.

Bekend met alle bedrijven uit onze bedrijvengids? Zoek je ultieme drone via onze handige dronevergelijker, bekijk nieuws en video’s en praat mee in het forum.

Top drones

Sitemap

[message]

Close